Interfoane de bloc marca ELECTRA Vezi toate serviciile

8 Ap
10 Ap
11 Ap
12 Ap
13 Ap
14 Ap
15 Ap
16 Ap
17 Ap
18 Ap
19 Ap
20 Ap
30 ap
Mai mare de 33 ap
---
Video si audio interfoane Electra pentru blocuri

Video si audio interfoane Electra pentru blocuri

Panourile exterioare video si audio de la ELECTRA sunt o imbinare armonioasa a celor mai importante calitati pe care trebuie sa le aibă interfonul de la intrare: interfata prietenoasa, intuitiv si astfel usor de utilizat de catre vizitatori si locatari deopotriva, design elegant, robustete, fiabilitate, protectie la orice conditie meteo, tehnologie moderna, flexibilitate.

Panourile de exterior pentru blocuri ELECTRA sunt disponibile in variante audio sau video, cu cititor de proximitate sau cititor optic.Consulta lista de preturi pentru oferte de instalare si costuri service

NOUTATI SI AVANTAJE

  • Forma actuala a difuzorului aduce o nota de optimism in design-ul panoului, sugerand un zambet de bun venit.
  • Lista locatarilor este electronica, aceasta fiind o solutie moderna si fireasca in conditiile evolutiei atat de spectaculoase a tehnologiei.
  • Afisorul electronic si tastatura sunt luminoase si astfel panourile sunt foarte vizibile pe timp de noapte.

LISTA ELECTRONICALista locatarilor la noul interfon Electra

Afisorul electronic asigura o interfata prietenoasa cu utilizatorii, comunicand cu ei în permanenta prin mesaje text care indica:

  • lista locatarilor: numarul apartamentului si numele locatarului
  • modul de utilizare al panoului: cum se realizeaza apelul, cautarea locatarului in lista, anulare, comunicarea cu locatarul, acces.

TASTATURA LUMINOASA

Tastatura este injectata din material plastic semitransparent, ignifug si este iluminata. Apartamentul cautat poate fi apelat direct formand numarul cu tastele de la 0 la 9. În cazul în care numarul apartamentului nu este cunoscut, acesta poate fi cautat cu usurinta in lista electronica a locatarilor cu tastele sageata , la fel ca în meniul unui telefon mobil, iar pentru apel se apasa tasta 0.

CAMERA VIDEO COLORInterfoane Electra

Camera video este color si este protejata de un plexic transparent rezistent. Are un unghi de vizualizare de 69° si este prevazuta cu iluminare în vizibil seara si în infrarosu pe timp de noapte. Functioneaza la temperaturi între -20 ÷ +40°C. La instalatia de videointerfon mai poate fi conectata o camera video externa, pentru supravegherea unei arii mai extinse.

UPGRADARE USOARA

Pentru variantele audio, zona camerei este acoperita de un capac din plastic negru. Astfel, design-ul carcasei este practic acelasi, iar upgradarea instalatiei cu video se poate face foarte usor prin adaugarea camerei si a unui adaptor video.

ACCES CU CARTELA

Utilizatorii au posibilitatea sa aleaga fie accesul cu card/tag de proximitate, fie accesul cu cartela optica.Pot fi memorate pâna la 1.000 de coduri pentru variantele cu proximitate si 1 cod pentru variantele cu cartela optica. La actionarea cartelei se poate aprinde iluminatul pe casa scarii, daca la instalatia de interfon este conectat un automat pentru iluminat ELECTRA.Panouri de acces si vechiul interfon ElectraComponente ale sistemului Electra